Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op +31 522 20 21 20 

Specific FDD-HY Food Allergy Management kat 2kg

€ 29,99
  • Bij voedselallergie
  • Gehydroliseerde eiwit (zalm) en rijst
  • Ook bij problemen met de spijsvertering (hoog verteerbaar)
  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Dierenartsenpraktijk De Klomp
Dierenarts Lotte van Welie
Dierenartsenpraktijk De Klomp

Urinewegaandoeningen

Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

Meer Lezen

SPECIFIC FDD-HY FOOD ALLERGY MANAGEMENT SPECIFIC FDD-HY Food Allergy Management is een compleet, uitgebalanceerd hypoallergeen dieet met een beperkt aantal ingrediënten (op basis van rijst en gehydrolyseerde zalm) dat voldoet aan de nutriëntenbehoefte van volwassen katten met voedselallergie. Toepassing - Ongunstige voedselreactie (voedselallergie en/of –intolerantie), resulterend in dermatolog...

Meer Lezen
Samenstelling:
Rijst, rijsteiwit, gehydrolyseerd zalmeiwit (kleiner dan 3.000 dalton), varkensvet, mineralen, cellulosepoeder, vitaminen en sporenelementen (inclusief gecheleerde sporenelementen), gehydrolyseerd eiwit (kleiner dan 10.000 dalton), visolie, psyllium husk, taurine. Natuurlijke antioxidanten (tocopherolen, rozemarijn extract en vitamine C). Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen.