Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op +31 522 20 21 20

Wanneer je een product of bestelling wilt retourneren, verzoeken wij je om eerst contact met ons op te nemen: contact@voormijndier.nl. Als je je bestelling nog niet ontvangen hebt kun je deze laten annuleren door contact op te nemen via  contact@voormijndier.nl of door te bellen naar 0522 20 21 20

Zodra je de bestelling hebt ontvangen, kun je de aankoop tot 14 dagen na ontvangst ontbinden, mits de aankoop voldoet aan de voorwaarden van het herroepingsrecht (modelformulier voor herroeping). Je dient het ontvangen product, indien mogelijk, in originele verpakking en inclusief toebehoren samen met het retourformulier te retourneren.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot jij aantoont dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt tijdens je bestelling. De terugbetaling komt voor rekening van VoorMijnDier. 

 

Verdere informatie m.b.t. retouren/ruilen vind je op onze klantenservicepagina