Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op +31 522 20 21 20 

Specific FCD-L Crystal Management Light kat 2kg

€ 22,99
 • Helpt struvietstenen op te lossen en de vorming te verminderen
 • Helpt overgewicht tegen te gaan
 • Ondersteunt bij blaasontsteking
  • 3-5 werkdagen levertijd
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
  Dierenartsenpraktijk De Klomp
  Dierenarts Lotte van Welie
  Dierenartsenpraktijk De Klomp

  Urinewegaandoeningen

  Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

  De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

  Meer Lezen

  Crystal Management Light

  SPECIFIC FCD-L is een droogvoer dat het ontstaan van struviet- en calciumoxalaat-gruis tegengaat. Vanwege de beperkte energiewaarde is dit dieetvoer ideaal voor katten die hun gewicht onder controle moeten houden. Door een verlaagd natriumgehalte is dit product geschikt voor langdurig gebruik. Voor volwassen katten met struviet- of calciumoxalaat-gruis

  Waarom ki...

  Meer Lezen
  Maïszetmeel, tarwe, aardappeleiwit, vismeel, rijst, maïseiwit, cellulosepoeder, varkensvet, eieren, mineralen, vitaminen en sporenelementen, ammonium chloride, gehydrolyseerd viseiwit, visolie, methionine, psyllium husk, taurine, bietenpulp, Yucca extract. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.