Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op +31 522 20 21 20 

Royal Canin sensitivity control kattenvoer 1,5kg zak

€ 25,99

Heeft je kat last van voedselintoleranties? Dan kan je dierenarts Royal Canin Sensitivity Control voorschrijven. Deze voeding is op basis van één unieke eiwitbron, bevordert de spijsvertering en verbetert de vacht en huid. Ook goed te gebruiken als eliminatiedieet. Nu in nieuwe verpakking!

  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Dierenkliniek Veenendaal
Dierenarts Jolijn van Leeuwen
Dierenkliniek Veenendaal

Hypoallergeen voer

Bij voedselovergevoeligheid (of voedselallergie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde eiwitten in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Wanneer er na het voeren van het eliminatiedieet vastgesteld wordt dat je ...

Meer Lezen

Speciale dieetvoeding ter vermindering van intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen bij katten

Royal Canin Sensitivity Control Diet is speciaal ontwikkeld voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen en/of ingrediënten. In deze voeding zit maar één specifieke eiwitbron die maar zelden in andere voeding voorkomt.

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies Royal Canin Veterinary

Wat is voedselovergevoeligheid?

Voe...

Meer Lezen
Droogvoer: Rijst, gedehydreerde eendeneiwitten, plantaardige vezels, hydrolysaat van gevogelte eiwitten, dierlijke vetten, mineralen, visolie, sojaolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Maaltijdzakjes: Vlees en dierlijke bijproducten (34% kip), granen (6% rijst), oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker.