Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op +31 522 20 21 20 

Royal Canin hypoallergenic moderate calorie hondenvoer 1,5kg zak

€ 15,29

De Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie is speciaal voor honden met voedselintoleranties en (neiging tot) overgewicht. Deze volledige dieetvoeding is op basis van sterk verkleind soja-eiwit. Gebruik deze voeding in overleg met je dierenarts. Nu in nieuwe verpakking.

  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Dierenkliniek Veenendaal
Dierenarts Jolijn van Leeuwen
Dierenkliniek Veenendaal

Hypoallergeen voer

Bij voedselovergevoeligheid (of voedselallergie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde eiwitten in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Wanneer er na het voeren van het eliminatiedieet vastgesteld wordt dat je ...

Meer Lezen

Speciale dieetvoeding ter vermindering van intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen bij honden

Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie Diet is ontwikkeld voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen en helpt gecastreerde en oudere honden een gezond gewicht te behouden.

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies Royal Canin Veterinary

Gebruik deze voeding bij voorkeur in overleg met je diere...

Meer Lezen
Rijst, hydrolysaat van geïsoleerd soja-eiwit, dierlijke vetten, hydrolysaat van gevogeltelever, mineralen, bietenpulp, sojaolie, visolie, FructoOligo-Sacchariden, bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).