Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op +31 522 20 21 20 

Royal Canin Hypoallergenic Hond 12x400gr

€ 51,99

Heeft je hond last van voedselintoleranties? Dan is de Royal Canin Hypoallergenic natvoer speciaal voor hem of haar ontwikkeld. Deze volledige dieetvoeding is op basis van sterk verkleinde soja-eiwitten, zodat de kans op een overgevoelige reactie zeer klein is. Nu in nieuwe verpakking.

  • Direct leverbaar
  • Gratis verzending
Dierenkliniek Veenendaal
Dierenarts Jolijn van Leeuwen
Dierenkliniek Veenendaal

Hypoallergeen voer

Bij voedselovergevoeligheid (of voedselallergie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde eiwitten in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Wanneer er na het voeren van het eliminatiedieet vastgesteld wordt dat je ...

Meer Lezen

Speciale dieetvoeding ter vermindering van intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen bij honden

Hypoallergenic Diet kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid en het maag-darmkanaal. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen te verminderen.

Het ontstaan van voedselovergevoeligheid

Voedselovergevoelighe...

Meer Lezen
Droogvoer: Rijst, hydrolysaat van geïsoleerd soja-eiwit, dierlijke vetten, mineralen, hydrolysaat van gevogeltelever, bietenpulp, sojaolie, Fructo-OligoSacchariden, visolie, bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Blikvoer: Plantaardige bijproducten (erwtenzetmeel), plantaardige eiwitextracten (gehydrolyseerd soja-eiwit), oliën en vetten, mineralen, vlees en dierlijke bijproducten (gehydrolyseerd gevogeltelever), suiker.