Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op +31 522 20 21 20

Royal Canin hypoallergenic hondenvoer 14kg zak

103.95
  • Koop 2 voor 101,87 € en bespaar 2%

De Royal Canin Hypoallergenic is speciaal ontwikkeld voor honden met voedselintoleranties. Deze volledige dieetvoeding is op basis van sterk verkleinde soja-eiwitten. Kleine kans dus op een gevoelige reactie!

  • Direct leverbaar
  • Gratis thuisbezorgd

Dierenkliniek Veenendaal
Dierenarts Jolijn van Leeuwen
Dierenkliniek Veenendaal

Hypoallergeen voer

Bij voedselovergevoeligheid (of voedselallergie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde eiwitten in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Wanneer er na het voeren van het eliminatiedieet vastgesteld wordt dat je ...

Lees meer

Waarom Royal Canin Hypoallergenic hond?

De Royal Canin Hypoallergenic hond is een speciale dieetvoeding ter vermindering van intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen bij honden. Hypoallergenic Diet kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid en het maag-darmkanaal. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoff...

Lees meer
Droogvoer: Rijst, hydrolysaat van geïsoleerd soja-eiwit, dierlijke vetten, mineralen, hydrolysaat van gevogeltelever, bietenpulp, sojaolie, Fructo-OligoSacchariden, visolie, bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Blikvoer: Plantaardige bijproducten (erwtenzetmeel), plantaardige eiwitextracten (gehydrolyseerd soja-eiwit), oliën en vetten, mineralen, vlees en dierlijke bijproducten (gehydrolyseerd gevogeltelever), suiker.


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!