Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op +31 522 20 21 20 

Het leven van Dexter en Puck

Op deze pagina lees je de ervaringen van Dexter en Puck met het Sureflap Huisdierenluik Connect.

Wie zijn Dexter en Puck?

Dexter (4 jaar) en Puck (18 jaar) zijn de twee katten van Leo en Fleur uit Nijmegen. Dexter is ... Puck is....

Wat is het probleem?

Dexter en Puck kregen steeds vaker ongewenst bezoek als hun baasjes van huis waren. Buurtkatten kwamen via het kattenluik hun huis binnen. Dexter en Puck vonden dit erg vervelend, maar durfde deze ongewenste gasten niet weg te jagen. De vreemde katten begonnen te sproeien in hun huis, en daar waren hun baasjes natuurlijk ook niet blij mee!

Is Sureflap Huisdierenluik Connect de oplossing?

Sureflap Huisdierenluik Connect

VoorMijnDier benaderde Fleur om het allernieuwste kattenluik van Sureflap te testen: het Sureflap Huisdierenluik Connect. Dit kattenluik werkt op de microchip van hun katten. Dit betekent dat het luik alleen opengaat als de chip herkent wordt van een kat die geregristreerd is. Ook heeft het luik een timerfunctie waarmee je als baasje kunt besluiten het luik bijvoorbeeld in de avond automatisch te sluiten. Deze functies zijn vergelijkbaar met het reguliere Sureflap Huisdierenluik, maar wat biedt dit kattenluik nog meer? De connectfunctie werkt door middel van de Sureflap Hub (apart verkrijgbaar). Door de connectfunctie is er een online omgeving beschikbaar, waar het luik allerlei resultaten verzamelt. Zo kun je zien hoe vaak je kat naar buiten gaat, wanneer je kat naar buiten gaat en je kunt op afstand het luik open en sluiten.

De Connectomgeving van Dexter en Puck

Om te weten hoe het Sureflap Huisdierenluik Connect bevalt (en omdat we stiekem erg benieuwd zijn naar het leven van Dexter en Puck) zullen wij een maand lang iedere week deze pagina updaten met de rapporten die je uit de Connect-omgeving kunt halen.

Tijdlijn van Puck

Je kunt per kat een tijdlijn ophalen. Hierop kun je precies wanneer jouw kat het huis heeft verlaten, wanneer zij weer binnen is gekomen en wanneer zij door het luik heeft gekeken. Ook kun je zien wanneer een buurtkat zijn kop voor het luik heeft gehad, je ziet dan de melding "een huisdier heeft door het luik gekeken". 

Een voorbeeld van de tijdlijn van Puck op 29 mei om 12:00 uur:

Pucks tijdlijn

Rapporten van Puck en Dexter