Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op +31 522 20 21 20

Calibra Dog Life Adult Medium Breed Lamb 12 kg

€ 58,95
  • Hypoallergene voeding voor middelgrote rassen van 10-30 kg
  • Zeer goed verteerbaar
  • Op basis van rijst en gedehydreerde lam
  • 3-5 werkdagen levertijd
  • Gratis verzending
Dierenkliniek Veenendaal
Dierenarts Jolijn van Leeuwen
Dierenkliniek Veenendaal

Hypoallergeen voer

Bij voedselovergevoeligheid (of voedselallergie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde eiwitten in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Wanneer er na het voeren van het eliminatiedieet vastgesteld wordt dat je ...

Meer Lezen

Volledige onderhoudsvoeding voor volwassen honden van middelgrote rassen (10-30 kg). Calibra Dog Life Adult Medium Breed Lamb 12 kg is een hypoallergene, onderhoudsvoeding voor volwassen honden met een gewicht tussen de 10 en 30 kg. Deze zeer goed verteerbare voeding met lam en een laag gehalte aan granen is ook geschikt voor honden met een zeer gevoelig spijsverteringsstelsel. Een uitgebalance...

Meer Lezen
Lamsmeel (33%), rijst, brouwersrijst, pluimveevet (met natuurlijke tocoferolen als conserveringsmiddel), gedroogde bietenpulp, gist, gehydrolyseerde kippenlever (2%), zalmolie, zeealgen, gedroogde appel, gedroogde spinazie, mix van kruiden & vruchten (extract van sinaasappel, rozemarijn, peterselie en tijm - 300 mg/kg), prebiotica (mannanoligosacchariden 120 mg/kg, ß-glucanen 100 mg/kg, fructo-oligosacchariden 70 mg/kg), yucca-extract (80 mg/kg).