Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op +31 522 20 21 20

Calibra Cat Hypoallergenic Senior/Light 7kg

48.85
 • Hypoallergene voeding voor oudere katten en gewichtsbehoud
 • Zeer goed verteerbaar
 • Op basis van rijst en gedehydreerde kalkoen
  • 2-3 werkdagen levertijd
  • Gratis Verzending vanaf €49,-

  Dierenkliniek Veenendaal
  Dierenarts Jolijn van Leeuwen
  Dierenkliniek Veenendaal

  Hypoallergeen voer

  Bij voedselovergevoeligheid (of voedselallergie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde eiwitten in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

  Wanneer er na het voeren van het eliminatiedieet vastgesteld wordt dat je ...

  Lees meer
  Volledig droogvoeder voor senior katten en voor gewichtsvermindering of gewichtsbehoud
  Calibra Senior / Light Turkey&Rice is een hypoallergene droogvoeding voor katten met overgewicht of met een neiging tot obesitas en voor senior katten. Deze complete super premium voeding met een nutritioneel uitgebalanceerd gehalte aan kalkoen en een laag gehalte aan granen is geschikt voor de meest kieskeuri...
  Lees meer
  Gedehydreerde kalkoen (22%), rijst, rijstevoermeel, kalkoenmeel (12%), gedroogde appel, gehydrolyseerd kippeneiwit (5%), gedroogde bietenpulp, pluimveevet (met natuurlijke tocoferolen als conserveringsmiddel), zalmolie (2%), gehydrolyseerde kippenlever (2%), gist, gedroogde bosbessen, gedroogde zwarte bessen, prebiotica (mannanoligosacchariden 120 mg/kg, fructo-oligosacchariden 80 mg/kg), yucca-extract (70 mg/kg).
  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!