Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op +31 522 20 21 20

Royal Canin sensitivity control kattenvoer kip 12x100gr natvoer

17.95

Heeft je kat last van voedselintoleranties? Dan kan je dierenarts Royal Canin Sensitivity Control voorschrijven. De Chicken en Rice is op basis van één unieke eiwitbron, bevordert de spijsvertering en verbetert de vacht en huid. Ook goed te gebruiken als eliminatiedieet. Nu in nieuwe verpakking!

  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-

Dierenkliniek Veenendaal
Dierenarts Jolijn van Leeuwen
Dierenkliniek Veenendaal

Hypoallergeen voer

Bij voedselovergevoeligheid (of voedselallergie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde eiwitten in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Wanneer er na het voeren van het eliminatiedieet vastgesteld wordt dat je ...

Lees meer

Royal Canin Sensitivity Control Kat

Royal Canin Sensitivity Control Diet is speciaal ontwikkeld voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen en/of ingrediënten. In deze voeding zit maar één specifieke eiwitbron die maar zelden in andere voeding voorkomt. Bestel deze voeding voordelig op VoorMijnDier.nl

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies Royal Canin Veterinary

Voedselovergevoeligheid

Voedselovergevoeligheid ...

Lees meer
Droogvoer: Rijst, gedehydreerde eendeneiwitten, plantaardige vezels, hydrolysaat van gevogelte eiwitten, dierlijke vetten, mineralen, visolie, sojaolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Maaltijdzakjes: Vlees en dierlijke bijproducten (34% kip), granen (6% rijst), oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker.


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!